Oferte speciale

Afișez 1–12 din 22 de rezultate

-33%2
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Razor Twisti Lil’ Buzz, Blue / Yellow

Twisti Lil Buzz este un mini-cart deosebit conceput de Razor. Datorită „albinuței mișcătoare” copiii învață să-și mențină echilibrul, efectuează viraje și se distrează de minune alături de semenii lor. În timpul deplasării, ochii jucăriei se mișcă și îi amuză copios pe cei mici. Vehiculul este recomandat copiilor de la 3 ani și suportă o greutate de maxim 25 kg.

899 MDL 599 MDL
-38%lil pop 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Razor Jr Lil’ Pop, Pink

Plimbări pline de magie cu Razor Scooter Jr Lil’ Pop. Unghiul de manevră al trotinetei este potrivit copiilor care se obișnuiesc treptat cu vehiculul în mișcare, în timp ce roțile adiționale din spate asigură celor mici șanse minime de căderi. Trotineta are 12 luminițe LED care îi va impresiona pe cei mici și vor transforma plimbările obișnuite în experiențe distractive. Razor Scooter Jr Lil’ Pop suportă până la 20 de kg și este recomandată copiilor de la 3 ani.

999 MDL 619 MDL
-38%4
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Razor Jr Lil Tek, Blue

Copiii vor îndrăgi plimbările cu Razor Scooter Jr Lil Tek Blue. Trotineta are 12 luminițe LED care vor capta atenția instant. Cele trei roți de siguranță conferă încredere celor mici și transformă plimbările în experiențe distractive. Trotineta are puntea lată și suportă până la 20 de kg. Este recomandată copiilor de la 3 ani.

999 MDL 619 MDL
-15%Trotineta electrica Xiaomi Mi 3, Gray 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT
-15%Trotineta electrica Xiaomi Mi 3, Gray 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta electrica Xiaomi Mi 3, Gray

Extra putere, extra autonomie și extra siguranță cu scuterul electric de la Xiaomi – Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Motorul puternic de 600W asigură o viteză maximă de 25km/h și capacitate de urcare a pantelor de 16°. Autonomia dispozitivului este impresionantă – 30 de km, cu un sistem evoluat de recuperare a energiei cintetice (KERS). Scuterul Xiaomi vine echipat cu triplă protecție reflectorizantă, pentru siguranță avansată chiar și pe timp de noapte. Alte avantaje: 3 moduri de viteză, sistem pliabil, sistem frânare cu două plăcuțe, display integrat fără margini și cadru din aliaj de aluminiu de calitate aeronautică.

10 999 MDL 9 399 MDL
-8%Drift Cart Electric Razor Crazy Cart XL, Black 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Drift Cart Electric Razor Crazy Cart XL, Black

Cine a zis că distracția e numai pentru copii? Inginerii de la Razor au decis că e timpul pentru distracție și la cei mari. Fiind dotat cu sistem drift, acest transport permite efectuarea diferitor tipuri de manevre: înainte, înapoi, lateral și pe diagonală. Dispozitivul este potrivit adolescenților și adulților și suportă până la 110kg!

12 199 MDL 11 249 MDL
-15%Drift Cart Electric Razor Crazy Cart, Black 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Drift Cart Electric Razor Crazy Cart, Black / Red

E timpul să înveți arta drifturilor chiar la tine acasă! Cu Razor Ride-On Crazy Cart doza de adrenalină este asigurată. Capacitate de direcție 360o, accelerație pedală cu viteză variabilă și roți duble înclinate pentru senzații noi și profi chiar în curtea casei. Toate astea timp de 40 de minute utilizare continuă. Distracția are nume cu Ecoride!

6 899 MDL 5 849 MDL
-7%3
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Drift-cart Razor RipRider 360, Blue

Mai multă distracție, mai multe drifturi. Razor RipRider 360 are două roți înclinate rezistente pentru libertate în mișcare, iar designul cu cadru din oțel oferă durabilitate și arată cool. Roata din față supradimensionată cu anvelopă pneumatică robustă oferă o deplasare lină, iar mânerele din cauciuc asigură un control mai precis al direcției de mișcare.

1 399 MDL 1 299 MDL
-9%19
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Drift-cart Razor FlashRider 360, Red

Tricicleta Razor Ride-On Flash Rider 360 asigură distracție maximă pentru cei mici. Roțile cu înclinare dublă permit rotații rapide de 360o, iar ghidonul în stil MX cu mânere de cauciuc asigură o manevrare lină chiar și pe suprafețele denivelate. Tricicleta este destinată copiilor cu vârsta de peste 6 ani și cu o greutate maximă de 73 de kg.

1 539 MDL 1 399 MDL
-22%Trotineta electrica Ninebot KickScooter Max G30LP, Silver 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta electrica Ninebot KickScooter Max G30LP, Silver

Ninebot KickScooter MAX – mobilitate maximă, calitate maximă, versatilitate maximă. Conceput pentru a fi cel mai rezistent și cel mai puternic scuter. Autonomie de parcurgere 65km, viteza 30km/h, precum și posibilitatea de a depăși fuprafețe de 20° fac din Ninebot KickScooter MAX unul dintre cele mai bune scutere de pe piață. Proiectat pentru persoanele de peste 14 ani.

15 999 MDL 12 499 MDL
-60%Trotineta Roadlink QY-S012, Red 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT
-60%Trotineta Roadlink QY-S012, Red 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Roadlink QY-S012, Red

Bucurați-vă de plimbările distractive cu trotineta pentru copii Roadlink Push Scooter QY-S012, ușoară și compactă, pentru ca cei mici să o poată manevra fără efort. Este destinată copiilor începând cu vârsta de 5 ani și suportă o greutate de până la 50 de kg. Ghidonul dispozitivului este ajustabil, iar aripa din spate permite frânarea rapidă și fiabilă. Trotineta se pliază rapid pentru o depozitare cât mai accesibilă. Acum pe trei culori: roșu, verde și albastru.

499 MDL 199 MDL

Afișez 1–12 din 22 de rezultate

X