Ecoride – mobilitate maximă, cu grijă față de mediul înconjurător.

Suntem inovatori și lideri de piață în domeniul ecotransport în Moldova. De la hoverboard-uri la e-bikes, skateboard, scutere și multe altele, ne străduim să facem din fiecare experiență cu produsele noastre distractivă și accesibilă pentru toată lumea.

Magazinul online Ecoride este dedicat complet ecotransportului. Puteți cumpăra de la noi nu numai vehicule electrice, ci și accesorii, componente și piese de schimb.

Catalogul nostru conține produse de la cei mai renumiți producători de ecotransport: Razor, Roadlink, Xiaomi, Segway. Suntem distribuitori exclusivi ai majorității mărcilor de pe piață în Moldova și, prin urmare, garantăm clienților noștri cele mai mici prețuri și produse de cea mai înaltă calitate.

Toate produsele de pe site sunt originale și au certificate de conformitate.

Avantajele noastre!

  1. O gamă largă de modele exclusive de transport ecologic în Moldova
  2. Livrare în toată Moldova
  3. Lucrăm direct cu cei mai mari producători de ecotransport
  4. Garanție pentru toate produsele de la producător
  5. Verificarea pre-vânzare exclude defectele.
  6. Ajutor în alegerea transportului ecologic. O abordare individuală a fiecărui client, în conformitate cu cerințele și dorințele sale.

Ecoride are propriul service centru, care oferă servicii de înaltă calitate pentru repararea, întreținerea și completarea tuturor modelelor de transport ecologic prezentat pe site-ul nostru web.

CONTACTE

Chisinau, str. Columna 153, „EcoRide”

+373 (68) 78 22 33

Luni – Vineri de la 09:00 pina la 18:00

Suntem întotdeauna deschiși să comunicăm cu clienții noștri. Dacă aveți dorințe, sugestii, comentarii cu privire la activitatea magazinului nostru online – scrieți-ne pe info@ecoride.md.

    X