Triciclete & Carturi electrice

Afișez toate cele 7 rezultate

Drift Cart Electric Razor Crazy Cart XL, Black 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Drift Cart Electric Razor Crazy Cart XL, Black

Cine a zis că distracția e numai pentru copii? Inginerii de la Razor au decis că e timpul pentru distracție și la cei mari. Fiind dotat cu sistem drift, acest transport permite efectuarea diferitor tipuri de manevre: înainte, înapoi, lateral și pe diagonală. Dispozitivul este potrivit adolescenților și adulților și suportă până la 110kg!

11 999 MDL
Drift Cart Electric Razor Crazy Cart, Black 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Drift Cart Electric Razor Crazy Cart, Black / Red

E timpul să înveți arta drifturilor chiar la tine acasă! Cu Razor Ride-On Crazy Cart doza de adrenalină este asigurată. Capacitate de direcție 360o, accelerație pedală cu viteză variabilă și roți duble înclinate pentru senzații noi și profi chiar în curtea casei. Toate astea timp de 40 de minute utilizare continuă. Distracția are nume cu Ecoride!

6 499 MDL
-7%3
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Drift-cart Razor RipRider 360, Blue

Mai multă distracție, mai multe drifturi. Razor RipRider 360 are două roți înclinate rezistente pentru libertate în mișcare, iar designul cu cadru din oțel oferă durabilitate și arată cool. Roata din față supradimensionată cu anvelopă pneumatică robustă oferă o deplasare lină, iar mânerele din cauciuc asigură un control mai precis al direcției de mișcare.

1 399 MDL 1 299 MDL
-9%19
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Trotineta Drift-cart Razor FlashRider 360, Red

Tricicleta Razor Ride-On Flash Rider 360 asigură distracție maximă pentru cei mici. Roțile cu înclinare dublă permit rotații rapide de 360o, iar ghidonul în stil MX cu mânere de cauciuc asigură o manevrare lină chiar și pe suprafețele denivelate. Tricicleta este destinată copiilor cu vârsta de peste 6 ani și cu o greutate maximă de 73 de kg.

1 639 MDL 1 499 MDL
-13%DirtQuad_PRODUCT08psd1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

ATV Electric pentru copii Razor Dirt Quad, Black

Mai multă aventură, mai multă siguranță! ATV-ul de la Razor pentru copii este perfect pentru călătoriile amuzante și experiențele dinamice. Și pentru că siguranța este pe primul loc, dispozitivul este echipat cu anvelopele pneumatice rezistente și cu un cadru durabil din oțel.

9 799 MDL 8 489 MDL
-10%Set de karting Ninebot GOKart Kit 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT
-10%Set de karting Ninebot GOKart Kit 1
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Set de karting Ninebot GOKart Kit

Transformă-ti gyroscuterul tau într-un Kart electric! Este ușor și simplu datorită kit-ului Ninebot GOKart. Design de pliere convenabil, trei moduri de viteză – pentru începători, mod standard și sport. Potrivit pentru copii de la 8 ani și pentru adulți, deoarece este capabil să reziste la o încărcătură de 100 kg!

14 499 MDL 12 999 MDL
26
CUMPĂRĂ ÎN CREDIT

Bicicleta electrica drift pentru copii Razor PowerRider 360, Black / Yellow

Razor Ride-On PowerRider 360 este soluția perfectă pentru copiii și adolescenții în căutare de distracție și aventuri. Acum mai multe curse cu prietenii, mai multe întoarceri spectaculoase la 360 de grade și un design inovativ cu elemente esențiale de siguranță.

3 599 MDL

Afișez toate cele 7 rezultate

X